×

Professzionalizmus a konyhában

A háziasszonyok alapvető követelménye robotgépeikkel szemben, a sokoldalú felhasználhatóság. A Cuisinart gépei könnyedén veszik ezeket az akadályokat, hiszen rendelkeznek az étel előkészítéshez szükséges összes kiegészítővel: kever, aprít, dagaszt, pürésít, présel, reszel, szeletel, apróra zúz.

Az erős szakmai gyökerek teszik a Cuisinart konyhai gépeket alkalmassá a konyhaművészet szolgálatára. Több mint negyvenöt év tapasztalatát és tudásanyagát sűrítették az innovatív, masszív, mégis könnyen kezelhető készülékekbe, melyek csupán egy célt szolgálnak, mely nem más, mint, minden konyhai igény kielégítése.

A kiváló minőségű alkotóelemeknek köszönhetően a Cuisinart konyhai gépek üzembiztosak és kivételesen hosszú élettartamúak. A tervezőmérnökök különösen nagyon gondot fordítottak a felhasználó biztonságára, ezért minden pengét speciális rögzítő rendszerrel láttak el, mely garantálja az aprító kések biztonságos eltávolíthatóságát.  A rozsdamentes acél pengék speciális megmunkálásuknak köszönhetően hosszútávon garantálják a kifogástalan vágási élményt. Az aprító korongok tizenhat különböző vastagságú fokozatra állíthatók, így tetszés szerinti szeletek állíthatók elő. Turmixolás közben, a csillag formájú vágókések gondoskodnak a turmix áramlásáról, hogy tökéletesen sima és csomómentes legyen a végeredmény.

X

Iratkozz fel az exkluzív ajánlatokra!

Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.
© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK