×

Leves vagy turmix?

Egyedülálló levesfőző készülék, mely kialakításából adódóan alkalmas a leves alapanyagainak előkészítésére, azok megfőzésére és szükség esetén krémleves készítésére is.

Funkciói azonban még ennél többre is alkalmassá teszik, könnyedén készíthetünk vele gyümölcsturmixokat, szószokat vagy akár bébiételt is. Hatcsúcsú csillag alakú rozsdamentes acél pengéje kivételesen precízen aprítja fel a hozzávalókat. Ezen pengék speciálisan helyezkednek egymáshoz képest, két nagy aprító penge, két keverő penge és két precíziós vágópenge különböző szögben helyezkednek el, így garantálják a tökéletes végeredményt.

FŐZŐ FUNKCIÓ

A két liter kapacitású, hőálló, masszív üvegedénybe akár hideg, akár meleg leves is készíthető. Ha hideg levest, vagy
turmixot tervezünk főzni, úgy 1,75 liter az edény maximális kapacitása, meleg leves esetén pedig 1,4 liter főzhető meg benne. Az üvegedény fedele cseppmentesen zár, így nem kell attól tartani, hogy főzés közben kifröccsenne a leves. A fedél egy adagolónyílással van ellátva, így az egyes hozzávalók adagolásakor nincs szükség annak eltávolítására.

Zöldségek pirítása előtt ajánlott vajat, vagy olajat önteni az edénybe, majd a megpirított zöldségekhez hozzáadhatóak a további alapanyagok. A levesfőző három előre beprogramozott hőmérséklettel rendelkezik, így 80°C, 90°C és 110°C között választhatunk. Az alacsonyabb hőmérsékletet lassú főzéshez javasolt, az ízek alaposabb összeérleléséhez. 90°C-on akkor főzzünk, ha forralás nélkül akarjuk elkészíteni a levest, a legmagasabb hőmérséklet pedig alkalmas a hozzávalók felforralásához is. Főzés közbeni keveréshez használjuk a készülék panelén elhelyezett keverés gombot. Az óvatos keverést addig végzi a készülék, míg nyomva tartjuk a gombot. A levesfőzőn található időzítő segítségével beállítható a főzés pontos időtartama, mely leteltét követően a készülék négy sípoló hangjelzést ad. A beállított idő, főzés során is módosítható. Az elkészült levest, ízlés szerint, az egyes fokozaton turmixoljuk le a tökéletes krémleveshez.

TURMIX FUNKCIÓ

A készülék használható turmixként is, ha egy finom gyümölcsturmixra vagy jeges smoothie-ra vágyunk. A turmix négy erősségi fokozattal rendelkezik, melyet a vezérlő panelen elhelyezkedő tárcsával lehet kiválasztani. Az első fokozatban a motor 11.000 fordulatot tesz meg percenként, ez alkalmassá teszi folyadékok vagy forró élelmiszerek turmixolására. A kettes fokozatban 15.000, míg a hármas fokozatban 18.000 fordulatot tesz meg a motor percenként, így könnyedén pépessé turmixolhatjuk a szilárd élelmiszereket is. A negyedik fokozatban a készülék csúcsteljesítményen dolgozik, 21.000 fordulattal. Külön alternatívát nyújt nagy szilárdságú élelmiszerek, mint például a jégkocka aprításához is. Használjuk a „Pulse” fokozatot, mely impulzusszerűen működteti a pengéket, így a jeges shake-ünk állagát tökéletesre turmixolhatjuk.

Megnézem a terméket»

X

Iratkozz fel az exkluzív ajánlatokra!

Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.
© 2021 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK