×
Szakértő válaszol

Szakértő válaszol

 

Ha kérdésed van bármely CUISINART termékkel kapcsolatban, fordulj hozzánk bátran!

Kérdésem beküldésével,  a lent megadott adataim kezeléséhez és közzétételéhez hozzájárulok, az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.

Privátban szeretnék választ kapni e-mailen keresztül

Eddig beérkezett válaszok

Kedves Cuisinart! Elmúlt héten vásároltam 4 in 1 botmixert. Sajnos nem találom, hogy hány év garancia van a termékre? Válaszukat köszönöm. Kovács Krisztina

beküldte: Krisztinaéletkor: 39

Kedves Krisztina!

Minden Cuisinart termékhez alapvetően 2 év garancia jár. Lehetőséget kínálunk viszont arra, hogy további egy év garanciát vegyen igénybe. Nem kell mást tennie, mint kitölteni az oldalunkot található garancia regisztrációs űrlapot, majd megőrizni az e-mailben kapott voucher-t. 
A regisztrációt a jobb oldali menüsorban találja.

X

Iratkozz fel az exkluzív ajánlatokra!

Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.
© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK