×

Plusz egy év garancia!

Regisztrálja most frissen vásárolt CUISINART termékét, és éljen a plusz egy év garancia lehetőségével!

Kedves Vásárlónk!

Mindenekelőtt köszönjük, hogy választásával bizalmat szavazott a Cuisinart termékeinek.
Cserébe egy különleges kedvezménnyel szeretnénk kedveskedni minden Cuisinart vásárlónak! Amennyiben kitölti az alábbi regisztrációs űrlapot, úgy mi a termékekhez járó garancián felül, további egy év garanciát vállalunk a fő alkatrészekre!

A regisztráció pár perc alatt elvégezhető! Nem kell mást tennie, mint kitölteni az alábbi űrlapot a vásárlás és termék adataival, majd a "regisztrálok" gombra kattintva véglegesíteni a folyamatot. Sikeres regisztráció esetén egy automatikus e-mailben küldünk Önnek egy vouchert, mellyel a kijelölt időtartamon belül, szükség esetén igénybe veheti garanciális szolgáltatásunkat.

A plusz egy év garancia kizárólag a Cuisinart hivatalos magyarországi forgalmazójánál, tehát ezen a felületen regisztrálható. A regisztrációval automatikusan elfogadja a Garanciális Szabályzatot.

Kérdés esetén, kérjük forduljon hozzánk bizalommal! Az alábbi elérhetőségeken veheti fel velünk a kapcsolatot:

1143 Budapest, Gizella u. 28/a

Tel.: + 36 1 251-2270
E-mail: szerviz@relationkft.hu

Kérjük, győződjön meg arról, hogy minden csillaggal jelölt mezőt kitöltött-e, illetve, hogy az email-címét helyesen adta-e meg. A plusz egy év garancia az e-mailen küldött voucherrel vehető igénybe. 

Termék tulajdonos vezetékneve:*
Termék tulajdonos keresztneve:*
Irányítószám:
Település:
Cím:
Telefonszám:
E-mail cím:*
Vásárlás dátuma:*
Áruház neve:*
Termék referencia száma:
Termék neve:*
  
  
  
  *
  

Ezekkel az adatokkal egyszer már regisztráltál a játékba. Csak abban az esetben regisztrálhatsz újra, ha ismét vásároltál minimum 1.990 Ft értékben X-Epil termékeket.

X

Iratkozz fel az exkluzív ajánlatokra!

Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.
© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK